spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Accident mortal pe calea ferată în județul Vrancea

Un accident mortal pe calea ferată s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă în zona localităţii Şişcani din judeţul Vrancea.

Un pompier a murit sub ochii unei fetiţe de numai zece ani după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren.

Tragedia s-a produs în jurul orei 07.45, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal 19 care leagă DN 2 de localitatea Şişcani, pe linia curentă II, la Sascut – Adjud, km 249+950. Este închis gabaritul de liberă trecere și pe linia curentă I Adjud-Sascut. Poliția TF Adjud și ambulanța de la Adjud sunt prezente la fața locului.

Accident mortal pe calea ferată. Șoferul nu a oprit la trecerea la nivel

Bărbatul, angajat al ISU Vrancea, aflat la volanul unui autoturism, în care se mai afla o fetiţă în vârstă de zece ani, nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale trecerii, iar în momentul în care a pătruns pe calea ferată, maşina a fost spulberată de un tren Regio, informează Antena 3. ”În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud. Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore în vârstă de aproximativ 10 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit surselor Club Feroviar, trei trenuri de călători au acumulat întârzieri, după cum urmează: trenul 5412 + 95 min., trenul 1750 + 82 min., trenul 1541 + 67 min. (A.B.)

Ultimele Articole