miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

FOTO Accident mortal la Peretu. O șoferiță a intrat cu mașina în fața locomotivei unui marfar

Un accident mortal la Peretu s-a produs în noaptea de joi spre vineri, când o șoferiță a intrat cu mașina în fața locomotivei unui marfar al Grup Feroviar Român.

Accidentul s-a produs în zona barierei dintre Peretu și Plosca de pe secția de circulație 109, Roșiori Nord-Alexandria.

Din primele informații, femeia care se afla în autoturism nu s-a asigurat înainte de a trece peste calea ferată, moment în care s-a produs tragedia, informează site-ul local Liber în Teleorman. La fața locului au acționat mai multe echipaje de poliție, pompieri, ambulanță și descarcerare. Din nefericire, în urma incidentului, femeia care se afla la volanul mașinii a murit.

Accident mortal la Peretu. Mecanicul nu a mai putut frâna

Mecanicul de locomotivă a declarat că, pur și simplu, în întunericul nopții, a văzut autoturismul în față și nu a mai avut posibilitatea să frâneze. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Mașina a fost târâtă zeci de metri pe șinele de cale ferată de către locomotiva care tracta multe vagoane încărcate cu cereale. Șoferița, o femeie de aproximativ 75 de ani din Peretu, care se afla singură în mașina cu numere de înmatriculare în străinătate a rămas blocată în caroseria deformată. Cu toate că, la fața locului s-a deplasat ambulanța cu medic, care a preluat-o pe bătrână imediat de la pompierii care au descarcerat-o, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. După zeci de minute, timp în care întreg personalul medical a încercat să o readucă la viață, victima a fost declarată decedată. Accidentul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Ultimele Articole