spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Accident la Vernești. O șoferiță a intrat cu mașina în fața trenului

Un accident la Vernești, județul Buzău, s-a produs vineri seara, când o șoferiță care avea permis de conducere de numai câteva luni a intrat cu mașina pe care o conducea în fața unui tren al Transferoviar Călători.

Conform ISU Buzău, citat de News.ro, la accidentul rutier de la Verneşti s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerarea şi o ambulanţă SMURD, fiind vorba despre coliziunea unui tren de călători cu o autoutilitară.

La fața locului a fost identificată o victimă cu traumatisme minore, neavând nevoie de intervenţia descarcerării. Aceasta a fost evaluată şi preluată în vederea transportului la UPU Buzău de către echipajul SMURD. Persoanele din tren nu au avut de suferit, dar traficul feroviar a fost blocat.

Accident la Vernești. Șoferița a rămas fără permis

„Nu s-a asigurat şi asta e. Era încarcerată, era prinsă sub maşină, am scos-o în câteva minute, puţin lovită la cap”, a spus controlorul de tren Ion Băniceanu, citat de Observator News. Ca prin minune, şoferiţa a scăpat doar cu o sperietură teribilă şi a refuzat transportul la spital.

„Am acordat prim ajutor medical persoanei implicată în accident, în continuare am asigurat măsuri PSI pentru a elimina orice risc”, a spus plutonierul adjutant Marian Soare de la ISU Buzău.

Tânăra avea permis de conducere de numai câteva luni. Acum, a rămas fără el. „Poliţiştii rutieri au luat măsura sancţionării contravenţionale, fiind totodată luată măsura reţinerii permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, a precizat Ane Marie Vrapciu de la IPJ Buzău.

Traficul pe secția de cale 504 ferată Buzău-Nehoiaşu a fost blocat mai bine de trei ore, până ce autoutilitara distrusă a fost înlăturată de pe şine.

Ultimele Articole