spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Accident la Urseni, în județul Timiș. O autoutilitară a fost lovită de trenul Lugoj-Timișoara Nord

Un accident la Urseni, în județul Timiș, s-a produs miercuri dimineață, când o autoutilitară a fost lovită de un tren care circula pe ruta Lugoj-Timișoara Nord.

Accidentul a avut loc puțin înainte de ora 09:00, între trenul Regio 9613, operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA, care avea la bord 60 de pasageri, și un autovehicul.

Șoferul a fost evaluat de medici la fața locului, iar pompierii au intervenit de urgență, relatează site-ul local Express de Banat.

”La locul evenimentului s-au deplasat opt pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Timișoara cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Conducătorul autoturismului a fost evaluat la locul evenimentului de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital”, a transmis ISU Timiș. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Accident la Urseni. Trenul a întârziat aproape o oră

Potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, trenul R 9613 a surprins la trecerea la nivel cu calea ferată situată între stațiile Sacoșu Mic și Semenic o autoutilitară aflată în gabarit.

Garnitura și-a reluat circulația după 56 de minute. La sosirea la destinația finală, stația Timișoara Nord, R 9613 a avut o întârziere de 53 de minute.

Ultimele Articole