spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

Alt accident la trecerea la nivel cu calea ferată. Un Opel a fost zdrobit de tren lângă Beiuș

Un accident mortal la trecerea la nivel cu calea ferată a avut loc sâmbătă în judeţul Bihor, lângă Beiuş, după ce şoferul unui Opel ar fi depăşit două maşini care stăteau în coloană.

accident la trecerea la nivel
FOTO infooradea

Trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş l-a lovit în plin, târând maşina pe şine peste 100 de metri şi distrugând complet autoturismul. Şoferul a murit pe loc.

Accident la trecerea la nivel cu calea ferată. Bărbatul a decedat pe loc

Un accident mortal a avut loc în judeţul Bihor, lângă Beiuş, după ce şoferul unui Opel ar fi depăşit două maşini care stătea în coloană la o trecere de cale ferată fără baiere, ca să treacă mai repede.

Trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş l-a lovit în plin, târând maşina pe şine peste 100 de metri şi distrugând complet autoturismul. Şoferul a murit pe loc. Trenul l-a lovit în plin pe bărbat, care a decedat pe loc. Maşina a fost complet distrusă şi târâtă peste 100 de metri, pe şine.

“Apelul a fost dat la ora 15.57. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 764 F, în afara localităţii Finiş unde un autoturism a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere”, informează autorităţile.

În autoturism se mai afla o femeie de 59 de ani din Petroșani, care a suferit leziuni pentru îngrijirea carora a fost transportată la Spitalul Judetean Oradea, de către echipajul SMURD prezent la locul accidentului.

Ultimele Articole