spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

GALERIE FOTO Accident la trecerea căii ferate în Bacău. O persoană a murit

Un accident la trecerea căii ferate s-a produs duminică după amiază în municipiul Bacău, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit duminică după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul băcăuan Gherăești.

În urma accidentului produs la trecerea la nivel cu calea ferată, bărbatul aflat în autoturism nu a avut nicio șansă. Forțele de intervenție l-au găsit decedat și încarcerat în mașina Toyota Rav 4 pe care o conducea și care a fost spulberată de tren, relatează site-ul local Unu pe Trotuș.

Accident la trecerea căii ferate. Forțele de intervenție au acționat la fața locului

La fața locului au intervenit de urgență două echipaje de pompieri, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale SAJ.

”În urma accidentului feroviar (de fapt este vorba de un accident rutier – n.red.), autoturism lovit de o locomotivă fără vagoane, au rezultat trei victime din autoturism: o persoană adultă (decedată) încarcerată, care a fost extrasă de echipajul de descarcerare și doi copii minori cu multiple traumatisme, care au fost preluați de SAJ Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole