miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

FOTO-VIDEO Accident la Țintești. O mașină a fost lovită de tren, trei persoane au murit

Un accident la Țintești s-a produs luni după-amiază, când șoferul unei mașini a intrat cu autovehiculul său în fața locomotivei unui tren de marfă operat de Grup Feroviar Român. Trei oameni și-au pierdut viața.

”Trafic feroviar blocat în Țintești, pe tronsonul trenului marfar magistrala Buzău – Galați, la intersecția cu DJ 204D, accident feroviar. Din primele date de la fața locului se pare că un autovehicul a fost lovit de tren, trei persoane ar fi încarcerate”, a transmis inițial Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Accident la Țintești. Doar șoferul a scăpat

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ISU Buzău. Au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o autospecială SMURD. Potrivit unor surse citate de site-ul local de știri Șansa News, cele trei victime ar fi fost inconștiente. În afară de acestea, o a patra persoană ar fi suferit răni ceva mai ușoare.

Ulterior s-a confirmat faptul că cele trei persoane care rămăseseră încarcerate nu au mai putut fi salvate. Cea de-a patra victimă, șoferul autoturismului marca Duster, rănită în urma accidentului, a fost transportată la spital.

Conform mecanicului de locomotivă, șoferul ar fi oprit inițial înainte de calea ferată, dar – inexplicabil – a demarat în trombă chiar în momentul în care locomotiva a ajuns în intersecție.

Ultimele Articole