marți, aprilie 30, 2024
spot_img

VIDEO Accident la Timișu de Sus. Mașină cu numere de corp dilomatic, spulberată de tren

Un accident la Timișu de Sus s-a produs luni, când o mașină cu numere de corp diplomatic, în care se aflau mai multe persoane din India, a fost spulberată de tren. Maşina a rămas blocată pe calea ferată, dar nu au existat victime.

”Cu puţin timp în urmă a avut loc un accident, în apropierea staţiei de cale ferată Timişu de Sus, din judeţul Brasov. Un autoturism, care se afla în traversarea platformei feroviare a rămas suspendat, iar un vehicul feroviar, care circula pe relația Bucuresti-Brașov, l-a surprins şi accidentat. În urma impactului au rezultat doar avarii, nefiind înregistrate victime”, a transmis IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că la faţa locului se află direcţionată o echipă de cercetare, formată din poliţişti specializaţi, care fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.Accident la Timișu de Sus. Indienii au reușit să iasă din mașină înaintea impactului

Trenul care a lovit mașina cu numere de corp diplomatic este R-E 11633 operat de Softrans, care plecase din București Nord la ora 10,22 cu destinația finală Brașov, unde ar fi trebuit să ajungă la ora 12,51. Din cauza accidentului, garnitura a înregistrat o întârziere de 38 de minute.

Potrivit www.codlea-info.ro, maşina lovită avea numere de corp diplomatic, iar în interior erau două persoane ale departamentului tehnic de la Ambasada Indiei. Se pare că GPS-ul maşinii nu a funcţionat corect şi conducătorul auto a vrut să treacă peste linia de cale ferată direct, nu pe la un punct de trecere de nivel.

Când a venit trenul, persoanele s-au dat jos din mașină, iar mecanicul de locomotivă nu a putut evita impactul.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole