spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Accident la Timișești. O mașină condusă de o tânără a intrat în fața unui tren Regio

Un accident la Timișești s-a produs miercuri dimineață pe secția feroviară 517, când o șoferiță a intrat cu mașina în fața unui tren Regio operat de SNTFC CFR Călători.

accident la TimișeștiLa data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident, pe DJ 155B, în localitatea Timișești.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor, au transmis oamenii legii.

Accident la Timișești, soldat cu două victime

Echipajul medical sosit la fața locului a preluat două victime ale accidentului rutier, tânăra șoferiță în vârstă de 23 de ani și un minor în vârstă de șapte ani, pasager în același autoturism. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În accident a fost implicată locomotiva trenului Regio 5523, care a plecat din stația Pașcani la ora 7,15 și ar fi trebui să ajungă la destinația finală, Târgu Neamț, la ora 8,03. Pe secția Pașcani-Târgu Neamț (cu o lungime de 30 km) circulă zilnic patru perechi de trenuri operate de SNTFC CFR Călători.

Ultimele Articole