spot_img
miercuri, decembrie 1, 2021
spot_img

Accident la Târnova. Un adolescent a fost lovit mortal de un tren marfar

Un accident la Târnova s-a produs noaptea trecută, iar un adolescent și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren marfar.

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:20, în localitatea Târnova, din raionul Dondușeni, Republica Moldova, informează site-ul Deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, victima ar fi un adolescent în vârstă de 18 ani. Acesta se deplasa pe calea ferată când a fost lovit de trenul marfar care circula pe ruta Ocnița-Bălți.

În urma impactului, adolescentul a murit pe loc, înainte de venirea ambulanței de la serviciul regional Dondușeni, iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Accident la Târnova. Poliția a fost alertată de un lucrător feroviar

Poliția a fost alertată de către un angajat al gării Târnova, care a comunicat faptul că trenul marfar Ocnița-Bălți a tamponat un pieton ce se deplasa neregulamentar pe șinele de cale ferată.

Ca urmare a celor întâmplate, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, care a constatat că persoana tamponată este din localitatea Târnova. În momentul de față, oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole