spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Accident la Șendreni. Un tren Regio a lovit o mașină, doi morți

Un bărbat şi o femeie au murit marţi dimineață într-un accident la Șendreni după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren.

Coliziunea cu trenul Regio 7568 Galaţi-Mărăşeşti a avut loc la trecerea peste calea ferată din satul Şerbeştii Vechi, comuna Şendreni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, citat de Agerpres. Garnitura a plecat din stația CF Galați la ora 7,43 și urma să ajungă la destinația finală, Mărășești, la ora 10,17.

Accident la Șendreni. Victimele nu au putut fi salvate

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, una de descarcerare şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, precum şi un echipaj de poliţie.

Pompierii au descoperit în autoturism două persoane încarcerate, un bărbat şi o femeie. Victimele erau soţ şi soţie, aveau 40 şi, respectiv, 41 de ani, și nu au putut fi salvate. Cercetările continuă pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Adolescent lovit mortal de tren

Tot în această dimineață, un adolescent de 14-15 ani a fost lovit mortal de tren, în zona Nădejdea, existând suspiciunea că este vorba de o sinucidere.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru Agerpres că echipajul sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru băiat, acesta fiind găsit decedat. Potrivit sursei citate, mecanicul de locomotivă a povestit că băiatul se afla între şinele de tren, întors cu spatele şi când locomotiva s-a apropiat, s-a întors cu faţa şi a fost lovit.

„Credem că e vorba despre o sinucidere. Din păcate este vorba de un copil de 14-15 ani. Echipajul este la faţa locului, dar nu poate face nimic”, a spus dr. Peter Szilard.

Ultimele Articole