duminică, februarie 18, 2024
spot_img

Accident la Rădăuți. O autoutilitară a intrat în fața trenului, patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident la Rădăuţi care s-a produs sâmbătă dimineaţă, când o autoutilitară a intrat în fața trenului.

În jurul orei 5.40, pompierii militari au fost alertați cu privire la o coliziune între un tren Regio și o autoutilitară, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza municipiului Rădăuți, zona de ieșire spre Dornești.

Mașina în care se aflau patru oameni a fost lovită în lateral de locomotiva LDH care tracta garnitura. Pompierii militari au constatat că doi dintre răniți erau încarcerați. Victimele au fost extrase din mașină, una dintre ele fiind în stare de inconștiență.

”Toate cele patru persoane din autoutilitară, trei bărbați de 53, 34 și 33 de ani, și o femeie, de 21 de ani, au fost preluate de ambulanțe și transportate la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți”, au transmis pompierii militari suceveni.Accident la Rădăuți. Călătorii din tren nu au fost răniți

”Evenimentul a fost anunţat la 112 la ora 5,40, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprjinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În autoutilitară se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras cele două victime încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconştienţă”, au informat oficialii ISU Suceava, citați de Agerpres.

În tren se aflau 15 călători, care nu au fost răniţi. Autoutilitara a fost îndepărtată de pe calea ferată, iar trenul Regio 5620, care circula pe ruta Putna-Suceava, şi-a reluat deplasarea în jurul orei 6,50. Potrivit datelor publice ale CNCF CFR SA, trenul a avut o întârziere totală de 92 de minute la sosirea la destinație.

Ultimele Articole