spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Accident la Măgurele. Circulație feroviară blocată între Ploiești Sud și Măneciu

Traficul feroviar este oprit miercuri, în jurul prânzului, între Ploieşti Sud şi Măneciu, după un accident la Măgurele, în care o autobasculantă a acroşat podul feroviar peste râul Teleajen, a anunţat Poliţia Prahova.

accident la Măgurele casarea unor macazuri

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o autobasculantă ar fi acroşat accidental podul feroviar peste râul Telejean, între staţiile TF Măgurele Nord – Făget Teleajen, pe secția de cale ferată 304 Ploieşti Sud – Măneciu.

În urma incidentului, podul feroviar a fost deteriorat, circulaţia trenurilor fiind oprită până la remediere. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident la Măgurele. Nu se știe când se va relua circulația

Întreruperea circulației feroviare va fi una de durată, conform primelor informații disponibile.
”Stimati călători. Vă informăm că începând de azi circulatia pe secția Ploiești Sud – Măneciu este suspendată din cauza unui accident rutier ce a afectat structura de rezistență a podului din comuna Măgurele. Din păcate, nu putem preconiza cât va dura închiderea secției. Călătorii TFC cu abonamente sunt așteptați la casa de bilete din Ploiești Sud pentru restituirea contravalorii lor.
Vom reveni cu amănunte”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a Transferoviar Călători. (A.B.)

Ultimele Articole