miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

FOTO Accident la Liteni. Un șofer a intrat cu mașina în fața unui tren Interregio

Un accident la Liteni, pe Magistrala feroviară 500, s-a produs luni după-amiază, când un șofer a intrat cu mașina în fața trenului.

UPDATE. La ora 22.05 s-a redeschis circulația feroviară între stațiile Verești și Liteni, pe firul II. Trenul IR 1952 a fost reînscris în circulație din stația Verești, după o staționare de 90 de minute, din cauza accidentului produs pe firul I.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat că circulația trenurilor este oprită la această oră, pe intervalul Liteni – Verești, din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu sistem acustic și luminos (SAT), de la km 419+989.

Trenul IR 1753, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și lovit un autoturism la pasajul rutier menționat, iar în urma impactului au rezultat victime. Până la finalizarea investigațiilor desfășurate de către organele abilitate, trenul IR 1753, implicat în accidentul înregistrat pe firul I, va staționa în linie curentă, iar trenul IR 1952, care circulă în relația Suceava – Constanța, va fi oprit temporar, până la eliberarea gabaritului și pe firul II, în stația Verești.

Accident la Liteni. Șoferul a decedat

În autoturism era o singură persoană, șoferul, care a murit. Echipele de intervenție aflate la fața locului acționează la momentul actual pentru scoaterea autoturismului de sub locomotivă, operațiune necesară pentru eliberarea gabaritului pe firul II și redeschiderea circulației.

CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Iași va redeschide circulația în cel mai scurt timp după finalizarea cercetărilor desfășurate, la locul accidentului, de către organele abilitate, a precizat purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole