spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

FOTO Accident la Josenii Bârgăului. O mașină a fost lovită de tren

Un accident la Josenii Bârgăului s-a produs duminică după-amiază, când o mașină a fost lovită de un tren operat de Interregional Călători.

”Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Sângeorzu-Nou, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 173D, la o trecere la nivel cu o cale ferată, a fost acroșat de un tren personal (regio – n.red.). În urma impactului au rezultat pagube materiale atât la autoturism, cât și la nivelul locomotivei (care, de fapt, este automotor – n.red.)”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, citat de site-ul Ziar de Bistrița.

Accident la Josenii Bârgăului. Șoferul a fost sancționat contravențional

Cel mai probabil, este vorba de trenul Regio 15824, care plecase din stația Bistrița Nord la ora 15,50 și trebuia să ajungă la destinația finală, halta Bistrița Bârgăului la ora 17,09. Garnitura a ajuns însă cu o întârziere de șase minute, potrivit datelor oficiale de pe site-ul companiei de infrastructură. La fața locului au intervenit și pompierii de la Garda din Prundu Bârgăului, care au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor. Circulația feroviară nu a fost întreruptă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale a șoferului, conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole