spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Accident la Gulia: un BMW a intrat în fața trenului Craiova-București Nord

Un accident la Gulia, comuna Tărtășești, județul Dâmbovița, s-a produs duminică dimineață, când un autoturism marca BMW a intrat în fața trenului Interregio Craiova-București Nord.

Potrivit pompierilor, în mașină se aflau două persoane, dar până la apariția garniturii, acestea s-au autoevacuat înainte de producerea impactului. În garnitura de tren formată din două automotoare Siemens Desiro (Săgeata Albastră) se aflau 24 de pasageri și trei angajați ai CFR Călători.

”Accident feroviar (de fapt, este vorba de un accident rutier – n.red.) în localitatea Gulia. Din primele informații, un autoturism a fost acroșat de un tren. Două persoane sunt ieșite din acesta. La locul accidentului, pompierii au găsit un autoturism acroșat de un tren care se afla în afara căii ferate. După verificările efectuate nu au fost identificate victime”, se arată într-un comunicat dat publicității de ISU Dâmbovița și citat de site-ul de știri locale DB Online.

Accident la Gulia. Au intervenit pompierii din Răcari

Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 09.25. La fața locului au acționat pompierii Gărzii Răcari, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

ISU nu a precizat ce tren a fost implicat în incident, însă, cel mai probabil, a fost vorba de IR 1890, care plecase din Craiova la ora 4,20 și ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord din București la ora 8,49. Garnitura a înregistrat o întârziere de 75 de minute.

Ultimele Articole