vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

FOTO Accident la Făurei. Un camion a căzut pe liniile de cale ferată, circulația trenurilor restricționată

Un accident la Făurei s-a produs miercuri dimineață, când un camion a căzut pe liniile de cale ferată și a condus la restricționarea circulației feroviare în zonă.

UPDATE. Echipele de intervenție ale SRCF GALAȚI lucrează, pe linia CF Făurei – Ciresu, pentru montarea unui nou stâlp și a liniei de contact, în zona unde autoturismul prăbușit în această dimineață de pe podul rutier a rupt stâlpul și forul de contact. Trenurile circulă in continuare pe un singur fir și cu restricție de viteză în zona lucrărilor.

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:30, un camion de 7,5 tone a căzut de pe un pod rutier, pe firul II al liniei CF Făurei – Cireșu, în zona unui schimbător de cale (macazul nr 10), a anunțat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Ca urmare a acestui accident rutier, circulația feroviară se desfășoară doar pe Firul I, deoarece pe Firul II a fost rupt un stâlp care susține linia de contact. Echipele de intervenție ale SRCF Galați vor acționa în zona respectivă cu o macara pentru înlocuirea stâlpului și a firului de contact.

CNCF CFR SA estima finalizarea intervențiilor în următoarele două ore de la ora publicării acestei știri, interval în care trenurile în zona respectivă vor circula doar pe Firul I, din ambele sensuri.

Ultimele Articole