duminică, septembrie 26, 2021
spot_img

Accident la Doicești, în județul Dâmbovița. O mașină a fost lovită de un tren al TFC

Un accident la Doicești, în județul Dâmbovița, s- a produs duminică dimineață, când o mașină a intrat în fața unui tren operat de Transferoviar Călători, la trecerea  la nivel cu calea ferată.

accident la Doicești mașină a fost lovită de tren Închirierea materialului rulant tren direct București-Mangalia noi trenuri de la TFC anulări de trenuri TFC cumpără automotoare
FOTO cu rol pur ilustrativ

Potrivit ISU Dâmbovița, citat de site-ul Dâmbovița Online, nu au fost înregistrate victime.

Persoana care se afla în autoturism a coborât din acesta, iar paramedicii ajunși la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale. De asemenea, pompierii militari au verificat starea persoanelor din trenul Regio în care se aflau 15 călători și toți sunt în stare bună.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Pucioasa cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările nefericitului eveniment.

Accident la Doicești. Trenul R 15162 are întârziere

Trenul implicat în accidentul rutier este R 15162, operat de Transferoviar Călători, care plecase la ora 6,30 din Pietroșița cu destinația București Nord, unde avea sosirea programată la ora 9,20. Potrivit informațiilor publice de pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, secțiunea Trenul meu, garnitura a acumulat, din cauza accidentului, o întârziere de 40 de minute. Întârzierea s-a mai redus însă pe parcurs, ajungând la doar 23 de minute în stația Târgoviște. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole