spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Al doilea accident la calea ferată în nici 12 ore. Mașină lovită de tren la Comănești

Zi de sâmbătă nefastă. În nici 12 ore a avut loc un al doilea accident la calea ferată, după ce în cursul serii o mașină a fost lovită de tren la Comănești.

Cu puțin după ora 18,00, trenul Regio care circula pe ruta Cacica – Suceava a acroșat un autoturism în localitatea Comănești, infomează Obiectiv de Suceava.

Accident la calea ferată. Nimeni nu a fost rănit

Cel mai probabil, șoferul mașinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, partea din spate a autoturismului marca Volkswagen fiind lovită de locomotivă. Mașina a fost apoi aruncată la câțiva metri distanță de calea ferată.

Din fericire, în autoturism nu se află decât șoferul, care a suferit doar leziuni minore, refuzând transportarea la spital. Niciun călător din tren nu necesitat îngrijiri medicale. La fața locului a intervenit un modul SMURD cu autospecială pentru descarcerare și ambulanță SMURD TIM, a informat ISU Suceava.

Reamintim că în cursul dimineții a mai avut loc un incident similar la o trecere la nivel cu calea ferată, în județul Bacău, la halta Căiuți, în urma căruia locomotiva unui tren a fost grav avariată.

Ultimele Articole