luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Accident la Călan Băi. Șoferul a intrat cu mașina în fața locomotivei trenului Regio

Un accident la Călan Băi s-a produs joi dimineață, când un șofer inconștient a intrat cu mașina în fața locomotivei trenului Regio la o trecere la nivel cu calea ferată.

Potrivit ISU Hunedoara, joi dimineață, pompierii Punctului de Lucru Bretea Română au fost solicitați să intervină la un accident în care au fost implicate un autoturism și un tren de pasageri care se deplasa pe ruta Petroșani-Simeria.

Evenimentul a avut loc la o trecere la nivel cu o cale ferată, în apropiere de localitatea Călan Băi, de pe secția feroviară 202. Din fericire, cei doi pasageri din autoturism nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și, de asemenea, nicio persoană din tren nu a fost rănită.

Accident la Călan Băi. Trenul a întârziat aproape o oră

”Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, au acționat pentru sablarea carosabilului și atât circulația feroviară, cât și circulația rutieră s-au reluat fără probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, sg.maj. Roxana Mateuț, citată de publicația regională Ardeal 24.

În accident a fost implicat trenul Regio 2703, operat de SNTFC CFR Călători, care plecase din stația Petroșani la ora 7,24 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, stația Simeria, la ora 10,06. Din cauza accidentului menționat însă, garnitura a ajuns la Simeria cu o întârziere de 53 de minute, potrivit datelor publice ale CNCF CFR SA consultate de Club Feroviar.

Ultimele Articole