spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

VIDEO Accident la Brănești. O femeie a fost lovită mortal de un tren Intercity

Un oribil accident la Brănești a avut loc joi după amiază, când o femeie care a traversat neregulamentar calea ferată a fost lovită de un tren Intercity.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată din dreptul stației feroviare Brănești Sat. Traficul feroviar a fost oprit temporar, între localitățile Pasărea și Brănești.

Femeia a traversat șinele de cale ferată și a fost călcată mortal de tren. Ea nu a respectat semnalele sonore și luminoase de la trecerea la nivel, unde și barierele erau coborâte, și a traversat în fugă calea ferată, fiind lovită de tren în ultimul moment.

Accident la Brănești. Trenul a întârziat peste trei ore

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul 10:22 – 12:07 (fir II) și 10:22 – 13:14 (fir I), pe raza SRCF București, între Pasărea și Brănești, la trecerea la nivel situată la km 27+880, din cauza unei persoane de sex feminin care a fost accidentată mortal de trenul IC 538 (circulă pe relația Brașov – Constanța)”, a transmis CNCF CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare din România.

Din cauza accidentului, trenul Intercity a ajuns la destinația finală, Constanța, cu o întârziere de 210 minute, potrivit datelor de trafic ale CNCF CFR SA.

Ultimele Articole