duminică, mai 28, 2023
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Accident la Blaj. Mașină lovită de trenul Dacia, București-Viena

Un accident la Blaj a avut loc joi seara, când trenul Interregio internațional Dacia, București Nord-Viena, a lovit o mașină ce rămăsese blocată între bariere.

accident la Blaj

Accidentul s-a produs pe DN 14 B, la ieșirea din Blaj spre Valea Lungă. Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2020, în jurul orei 19:30, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, la intersecția cu trecerea la nivel cu cale ferată, un bărbat de 66 de ani din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate, ar fi părăsit platforma căii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte.

Accident la Blaj. Șoferul a reușit să iasă la timp din mașină

Până la sosirea trenului șoferul a părăsit autoturismul, care a fost acrosat de trenul internațional de persoane 346 București=Viena, a cărui locomotivă era condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, județul Brasov.

Atât șoferul cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează Alba24.

Potrivit ISU Alba, trenul a fost dus în gara Blaj pentru a se schimba locomotiva și a-și continua traseul. Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 20,45.

În urma accidentului nu au rezultat victime. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, dar nu a fost necesară, în cele din urmă, intervenția lor.

Ultimele Articole