joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Accident la Adânca. Un șofer de 80 de ani a căzut cu mașina pe calea ferată Ploiești-Târgoviște

Un accident la Adânca, în județul Dâmbovița, s-a produs sâmbătă după-amiază, când un șofer în vârstă de 80 de ani a căzut cu mașina pe calea ferată Ploiești-Târgoviște.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Adânca, pe drumul național 72.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări efectuate, au constatat că un bărbat de 80 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi ieșit în decor, răsturnându-se pe linia de cale ferată. În urma evenimentului, o persoana este rănită. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, citat de publicația locală Dâmbovițeanul.

Calea ferată pe care a ajuns mașina este secția de circulație neinteroperabilă 302 Ploiești Sud-Târgoviște, linie simplă neelectrificată. Riscul să fie lovită de tren a fost minim, deoarece pe aici circulă zilnic o singură pereche de trenuri, operată de Transferoviar Călători.

Ultimele Articole