spot_img
duminică, octombrie 24, 2021
spot_img

Compania de drumuri lovește la propriu transportul feroviar. Accident în Timiș

Un camion cu însemnele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a provocat un accident în Timiș, după ce a intrat în fața trenului miercuri după amiază.

Un tren al Regio Călători care urma să ajungă la Timișoara a lovit în plin un camion la o trecere la nivel cu calea ferată.

Accidentul a avut loc miercuri după prânz la o trecere la nivel cu calea ferată, între Cruceni și Rudna. Șoferul unui camion s-a crezut mai rapid decât trenul Regio 16124, care venea de la Cruceni către Timișoara și a trecut peste linii, informează site-ul Opinia Timișoarei.

Mașina de mare tonaj a fost lovită în plin de garnitură, fiind foarte aproape de răsturnare. În momentul accidentului, în tren se aflau nouă persoane. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Accident în Timiș. Salvatorii au ajuns la fața locului

”ISU Timiș a fost solicitat astăzi, la ora 13:30, să intervină pentru asigurare de  măsuri PSI și prim ajutor la un accident feroviar (de fapt, este vorba de un accident rutier – n.red.), produs între Trenul Regio 16124, care se deplasa în direcția Cruceni-Timișoara, și un camion, la trecerea de nivel de cale ferată între Cruceni și Rudna. În accident au fost implicate 10 persoane (9 călători în tren și conducătorul camionului), dintre care două persoane, conștiente, cu traumatisme ușoare (mecanicul trenului și conducătorul camionului), necesită îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean Timișoara. Traficul rutier și feroviar este blocat”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole