spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

FOTO Accident în gara Apahida. Un tren de marfă a lovit o autoutilitară

Un accident în gara Apahida, la 12 km de Cluj-Napoca s-a produs în cursul după amiezii de marți. Un autovehicul a fost lovit de un tren.

”Un bărbat de cca 40 de ani și un adolescent de 15 ani au fost consultați și transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară”, a transmis ISU Cluj, citat de site-ul Cluj24.ro.

”Din primele date, un tren de marfă care se deplasa din direcția Apahida spre Jucu, ajuns la o trecere cu calea ferată din localitatea Apahida, semnalizată prin semnale acustice şi luminoase, a acroșat o autoutilitară. În urma evenimentului, conducătorul autoturismul și pasagerul dreapta-față au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis și reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, echipaje ale SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Un echipaj de poliție a ajuns în stația de cale ferată din Apahida pentru cercetări. (A.B.)

Ultimele Articole