miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Mecanic de locomotivă urmărit de ghinion: a lovit două mașini în cinci zile

Un accident în Bistrița-Năsăud s-a produs vineri după-amiază, când în fața locomotivei unui tren al CFR Călători a intrat o mașină.

La fața locului, între localitățile Feldru și Ilva Mică, au fost direcționate echipaje ale ISU și ale Serviciului de Ambulanță Județean. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, precizează Info Trafic 24.

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut să-l salveze pe bărbatul în vârstă de 65 de ani, fiind nevoite să declare decesul. Mașina pe care o conducea acesta și cu care a intrat în fața trenului care circula pe relația Ilva Mică-Beclean pe Someș-Dej a fost târâtă pe șine mai bine de 300 de metri. În tren se aflau doar trei călători, care nu au fost răniți în urma impactului.

Luni, mecanicul a fost implicat în alt accident în Bistrița-Năsăud

Culmea ghinionului pentru mecanicul de locomotivă: este același care luni a mai lovit o mașină în Nimigea de Jos, tot în județul Bistrița-Năsăud.

Luni, 13 noiembrie, trenul 1832, în care se aflau 150 de pasageri și personalul feroviar, a lovit la o trecere la nivel un autoturism marca BMW, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Mașina era condusă de un tânăr de 18 ani, iar accidentul a avut loc la Nimigea de Jos.

În urma impactului dintre locomotivă și autoturism, traficul feroviar a fost întrerupt, fiind necesară intervenția organelor abilitate pentru eliberarea linei.

Din cauza avarierii locomotivei trenului 1832 Cluj Napoca – Galați, responsabilii CFR Călători au decis să ia locomotiva trenului 4483, debarcând pasagerii acestuia din urmă în stația Salva și anulând trenul.

Ultimele Articole