vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Accident grav în Timiș. Un microbuz a fost lovit de un tren Regio în apropiere de Lovrin

Un accident grav în Timiș a avut loc în această dimineață, când un tren Regio a lovit în plin un microbuz al cărui șofer a trecut calea ferată fără să se asigure.

accident grav în Timiș

Accident s-a produs miercuri dimineață la o trecere peste calea ferată în apropiere de Lovrin.  Un microbuz în care se aflau șapte oameni a fost izbit de un tren Regio.

Accident grav în Timiș. Șoferul nu s-a asigurat

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5,00. Șoferul microbuzului s-a avântat pe linia de tren fără să se asigure îndeajuns. N-a observat garnitura care se apropia, astfel că impactul n-a mai putut fi evitat, informează Opinia Timișoarei.

Doi oameni din microbuz au fost răniți, însă, din fericire, ușor. Ceilalți s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. În tren nu se afla niciun călător. La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, mai multe ambulanțe și poliția. Trecerea de cale ferată este prevăzută cu indicatorul Crucea Sfântului Andrei, iar șoferul era obligat să oprească și să se asigure.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, una pentru victime multiple, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole