spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Accident de tren la Adjud. Trei persoane au fost rănite

Un accident de tren la Adjud s-a petrecut în după amiaza zilei de miercuri, 17 iunie, când o mașină a fost surprinsă de tren la nivelul trecerii de cale ferată din cartierul Burcioaia.

La ora 16.35, o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 22, nu a respectat semnalele acustice și luminoase montate la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona Burcioaia-Adjud, autoturismul condus fiind acroșat de un tren Regio.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, a unei tinere de 18 ani și a unui minor în varstă de cinci ani de zile. Femeia a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ, relatează presa locală.

Accident de tren la Adjud. Salvatorii au sosit la fața locului

La față locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă de la Secția de Pompieri Adjud, o ambulanță SMURD de la Stația de Pompieri Panciu și o ambulanță de la SAJ.

Echipajele SMURD au preluat femeia de 42 de ani și copilul, care prezentau leziuni la cap și la membrele inferioare. Tânăra de 18 ani a suferit un traumatism toracic și a fost preluată de echipajul SAJ. Victimele au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Focșani.

Atât traficul rutier, cât și traficul feroviar se desfășoară în condiții normale.

Ultimele Articole