miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Accident de tren în Bacău. Trei persoane și-au pierdut viața, alte două au ajuns la spital

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt rănite într-un accident de tren în Bacău produs în cursul după amiezii de luni.

accident de tren în Bacău
FOTO ISU Bacău

Maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în satul Dumbrava, comuna Iteşti, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, citat de Agerpres. Cei doi răniţi au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital.

Accident de tren în Bacău. Circulația feroviară este blocată

„Garnitura de tren implicată este Inter Regio 1751, ce circula pe relaţia Bucureşti Nord – Suceava. Nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau a personalului. Trenul nu a deraiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Circulaţia feroviară este blocată, a mai precizat sursa citată. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole