spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

VIDEO Accident de metrou în Mexic. Cel puțin 19 morți și 70 de răniți

Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 70 au fost rănite într-un accident de metrou în Mexic care a avut loc luni seara.

accident de metrou în Mexic

Un pod pe care circula un tren de metrou cu mai multe vagoane în Ciudad de Mexico s-a prăbuşit peste o arteră rutieră, informează Agerpres, citând agențiile internaționale de știri.

Imagini difuzate de postul local Milenio TV arată cum podul, peste care trecea linia 12 de metrou, între staţiile Olivos şi Tezonco, se prăbuşeşte peste maşinile aflate în trafic la acel moment. ”În acest moment, conform cifrelor preliminare, din nefericire există 13 persoane care şi-au pierdut viaţa şi în jur de 70 de răniţi care sunt transportaţi la diferite spitale”, a comunicat într-un mesaj postat pe Twitter Agenţia de management integrat al riscurilor şi protecţiei civile din capitala mexicană.

Accident de metrou în Mexic. Primarul s-a deplasat la fața locului

Primarul oraşului Ciudad de Mexico, Claudia Sheinbaum, s-a deplasat la locul accidentului şi a transmis pe Twitter că ”pompieri, personal de urgenţă lucrează. Mai multe spitale dau ajutor. Vom oferi mai multe informaţii în scurt timp”.

Alte imagini difuzate de posturi de televiziune şi pe reţele de socializare arată echipe medicale de urgenţă şi pompieri căutând supravieţuitori la locul tragediei. (A.B.)

Ultimele Articole