Abonati-va la newsletterul Club Feroviar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre transportul pe sina din Romania si nu numai!

4 aprilie 2018

Club Feroviar este singura platforma de comunicare din România dedicata transportului feroviar care se adreseaza tuturor companiilor si persoanelor care doresc sa fie informate în ceea ce priveste întreaga activitate din sectoarele transportului pe sina, producatorilor si furnizorilor feroviari.

Incepand cu anul 2005 Club Feroviar trateaza impartial teme diverse, punând în evidenta, pe de o parte succesele realizate si oportunitatile care se ivesc  si, pe de alta parte, problemele si insuficientele cu care se confrunta transportul pe sina.

In prezent platforma de comunicare Club Feroviar este cel mai eficient instrument de comunicare al mediului de afaceri feroviar, adaptat nevoilor specifice ale profesionistilor din domeniul feroviar si investitorilor, pentru a le oferi cele mai recente oportunitati de afaceri existente pe piata.

Componentele acestei platforme de comunicare sunt:


Va invitam sa va inscrieti la newsletterul Club Feroviar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii din domeniul feroviar

In plus, cei care se inscriu la newsletter pana pe 23.04.2018 – Ziua Feroviarului pot castiga un pachet de carti “Orient Express – Trenul legenda al Europei”, vol I+II, autor Ilie Popescu, sau unul din celelalte 5 premii constand din vol I al aceleiasi carti.

Newsletterul Club Feroviar va tine la curent cu cele mai noi informatii despre transportul pe sina din Romania si nu numai, oportunitati de angajare in domeniul feroviar si toate licitatiile feroviare de pe SEAP.

 


 

Site-ul si newsletter-ul de stiri Club Feroviar

Site-ul clubferoviar.ro acopera fiecare aspect ce caracterizeaza sectorul feroviar si ofera atat segmentului de business, cat si celui tehnic informatii viabile despre piata de transport feroviar din Romania, dar si din Europa.

In newsletter sunt sintetizate cele mai importante stiri si informatii alte platformei de comunicare Club Feroviar, ultimele posturi publicate pe carieraferoviara.ro, cele mai importante anunturi de licitiatii din saptamana incheiata si informatii despre evenimentele organizate de Club Feroviar

 

 

Cariera Feroviara in Romania

“Cariera Feroviara in Romania” este prima platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei feroviare si serviciilor adiacente, fiind locul de intalnire al companiilor si al persoanelor care activeaza in industria feroviara si adiacenta si care isi doresc un nou loc de munca.

Marele avantaj pe care il aduce “Cariera Feroviara in Romania” este acela ca procesul de recrutare este unul simplu. In plus, publicarea de anunturi este gratuita si insotita de promovarea atat a job-urilor, cat si a companiilor, pe diferite canale de comunicare.

Prin acest proiect, Club Feroviar, urmareste facilitarea procesului de selectie a resursei umane astfel incat o firma sa isi poata ocupa cu costuri cat mai reduse, de timp si financiare, orice post liber din structura organizatorica, putand sa propuna diferite moduri de angajare pentru personal cu orice nivel de studii si calificari.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, pe portalul de stiri clubferoviar.ro, prin newslettere saptamanale, cat si pe platformele de social media.

 

Catalog Feroviar

Relansat in 2017 in forma online, Catalog Feroviar isi doreste sa continue traditia celor 9 editii tiparite in perioada 2006-2014 si sa se constituie intr-un instrument de lucru foarte practic mai ales atunci când căutaţi să stabiliţi noi relaţii de afaceri.

Acesta se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi firme implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea. Aşadar, este vizată o comunicare mai eficientă, o capacitate mai rapidă de identificare a oportunităţilor de afaceri şi a potenţialelor parteneriate de succes.

Devenind vizibil pe piata feroviara romaneasca, deveniti deschisi la noi oportunitati de afaceri si de asemenea faceti primul pas spre o imagine corecta si coerenta a companiei dumneavoastra, imagine care garanteaza profesionalismul unei companii in fata fostilor, actualilor si potentialilor parteneri.

Catalogul Feroviar cuprinde in capitolele sale, structurate in functie de domeniul de activitate, toate companiile din domeniul feroviar si din cele conexe care isi desfasoara sau doresc sa-si desfasoare activitatea in Romania.

Catalogul Feroviar sprijină şi consolidează legăturile între ofertanţii de produse şi servicii şi potenţialii beneficiari ai acestora, oferind tuturor companiilor din sfera transportului pe şină, atât româneşti cât şi internaţionale, posibilitatea de a deveni vizibile, de a se promova într-o manieră coerentă şi eficientă

 

Licitatii Feroviare

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza pietei feroviare romanesti, disponibila pe site-ul Catalog Feroviar la sectiunea “Licitatii”.

 

 

Evenimentele Club Feroviar

Club Feroviar organizeaza an de an o serie de evenimente care constituie prilejul intalnirilor si discutiilor dintre profesionisti, experti, membri ai industriei feroviare si factori de decizie din domeniul feroviar din regiunea Europei Centrale si de Est.

Conferintele Club Feroviar constituie prilejul intalnirilor si discutiilor dintre profesionisti, experti, membri ai industriei feroviare si factori de decizie din domeniul feroviar din regiunea Europei Centrale si de Est.

Zilele Feroviare este primul eveniment exclusiv feroviar din Romania dedicat investitorilor, managerilor de TOP din domeniu, dar si furnizorilor de echipamente, servicii si produse specific lui.

Sute de profesionisti si lideri de piata participa an de an la Zilele Feroviare, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si cu rezonanta in industria feroviara din Romania. Un eveniment care a crescut an de an, adaugand de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi