spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

Serviciul abonament STB prin SMS este din nou valabil în toate rețelele de telefonie mobilă

Cei care călătoresc cu tramvaiele, troleibuzele și autobuzele Societății de Transport București își pot plăti un abonament STB prin SMS și dacă sunt în rețeaua Telekom.

abonament STB prin SMS

Compania de telefonie mobilă Telekom își anunță clienții că a fost reluat serviciul de plată prin SMS a titlului de călătorie STB de tip „Abonament de o zi”, informează STB într-un comunicat dat publicității luni.

Acest serviciu a fost suspendat în rețeaua Telekom până la data de 1 septembrie 2019, dar toate celelalte tipuri de titlu de călătorie (o călătorie urbană, o călătorie regională și o călătorie expres) au putut fi achiziționate în continuare prin SMS.

Tarife pentru abonament STB prin SMS

”Așadar, în prezent, toți operatorii de telefonie mobilă (Vodafone, DigiMobil, Telekom şi Orange) oferă serviciul de plată a titlurilor de călătorie prin SMS. Prețul pentru abonamentul de o zi este de 1,50 euro+TVA. Preţul pentru o călătorie pe liniile expres este de 0.65 euro+TVA. O călătorie pe o linie urbană sau pe una regională va fi taxată cu 0,30 euro+TVA”, se arată în comunicat.

SMS-ul de comandă este gratuit în reţelele Vodafone şi DigiMobil, iar în reţelele Telekom şi Orange are un cost de 0,05 euro+TVA.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole