sâmbătă, iulie 6, 2024
spot_img

Abellio si Cubic premiate pentru NextAgent

04-cubicAbellio Greater Anglia, o subsidiara a Grupului Abellio, si Cubic Transportation Systems (CTS), o divizie a Cubic Corporation (CUB), a primit premiul “Scheme or Product of the Year” pentru NextAgent in cadrul Premiilor pentru Excelenta din Marea Britanie 2016.
Produsul NextAgent combina o agentie virtuala de bilete, un automat de bilete si un call-center cu mesaje video. In octombrie 2015, Cubic si Abellio Group au semnat parteneriat pentru a testa NextAgent in Aeroportul Stansted pentru a asista calatori en route de la avion la tren si spre destinatia lor finala. Tehnologia NextAgent pune la dispozitie o agentie de bilete virtuala in locatii indepartate unde exista spatiu limitat pentru o agentie de bilete permanenta si este si un punct de informatii important pentru client.
ITS UK este asociatia regionala pentru promovarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS) care are ca obiectiv cresterea excelentei tehnologiei, expertizei si solutiilor britanice.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole