ABB Asea Brown Boveri SRL – partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

23 iunie 2020

ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediulABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de vârf în domeniul ingineriei care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor 144.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. ABB este un partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul.

Business-ul ABB Electrificare este un lider global în soluții electrice, care operează în peste 100 de țări, având peste 200 de unități de producție. Cei 55.000+ de angajați ai noștri sunt dedicați furnizării viitorului electrificării sigure, inteligente și durabile, pentru industrii, servicii publice și comunități. Având soluțiile digitale avansate ABB AbilityTM în centrul său, portofoliul nostru protejează, conectează și optimizează furnizarea de energie electrică. Aceasta include alimentarea industriei, infrastructurii și transportului, începând cu centrele de date până la clădiri inteligente și soluții de mobilitate electrică; integrarea energiilor regenerabile; livrarea de distribuție inteligentă și stocare de energie. Pentru mai multe informații, accesați https://go.abb/electrificare.

ABB Asea Brown Boveri SRL – partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

ABB este un partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul. Oferta ABB cuprinde echipament de putere și propulsie „la bordul” materialului rulant, asset management și infrastructură de putere și se adresează următoarelor categorii de clienți:

  • Producători de echipamente;
  • Companii de Inginerie, Montaj și Punere în funcțiune;
  • Transportatori pe calea ferată din zona urbană;
  • Operatori de cale ferată;
  • Dețînătorilor de infrastructură feroviară.

Portofoliul ABB global cuprinde:

  • Substatii de tracțiune;
  • Convertizoare de frecvența statică;
  • Celule de medie tensiune de interior;
  • Echipamente de joasă tensine;
  • Sisteme de recuperare a energiei din frânare.

În ceea ce privește Sistemele de Tracțiune, ABB oferă componente individuale pentru completarea sistemelor de tracțiune, și anume: motoare și generatoare de tracțiune, convertizoare, sisteme de încărcare a bateriilor, echipamente de comutatie și control, module de control performanțe etc. De asemenea, portofoliul ABB eBus oferă atât soluții pentru Tracțiune, Flash Charger și EV-Charging, cât și soluții pentru protecție, control și management.

Cu ajutorul serviciilor conectate prin intermediul ABB Ability, oferim clienților noștri expertiză ABB în domeniul informației, tehnologiei și know-how, ajutându-i astfel să obțînă timp mai îndelungat de utilizare a echipamentelor, viteză și siguranță în exploatare.

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ABB Asea Brown Boveri SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.