miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

A treia locomotivă GFR defectă în nici 12 ore. Circulația a fost închisă din nou pe M100

Într-un interval de nici 12 ore, avem a treia locomotivă GFR defectă, fapt ce a provocat din nou închiderea circulației feroviare pe Magistrala 100.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat că traficul feroviar a fost oprit temporar pe intervalul Chiajna – Grădinari (firul I), din cauza unei defecțiuni la locomotiva unui tren privat de marfă (GFR), în apropiere de stația Grădinari.

La ora 12:17, trenul de marfă al operatorului GFR fost retras cu o locomotivă de ajutor, din Vadu Lat, în stația Gradinari. Până la finalizarea acestei intervenții, următoarele trenuri au staționat temporar în gările adiacente: IRN 461, R 9000, R 9902 și IR 1691.

Firul II Chiajna –  Grădinari este închis pentru lucrări de tip Quick Wins.

O locomotivă GFR defectă a blocat traficul feroviar, alta a întârziat un tren de călători

În cursul dimineții, CNCF CFR SA a anunțat că traficul feroviar este oprit temporar pe intervalul Vadu Lat – Zăvestreni, din cauza unei defecțiuni la locomotiva unui tren GFR, în apropiere de stația Zăvestreni, așa cum a scris Club Feroviar.

La ora 9,30 trenul de marfă a fost retras din linie curentă cu o locomotivă de ajutor din Chitila, iar cele trei trenuri de călători, care au staționat temporar (IR 1591, în Vadu Lat, R 9001 în Grădinari și IRN 79 în Videle), și-au reluat circulația pe firul II Vadu Lat – Zăvestreni.

Firul I Vadu Lat – Zăvestreni este închis pentru lucrări de tip Quick Wins.

În cursul nopții, o altă locomotivă a Grupului Grampet, patronat de Gruia Stoica, s-a defectat. Potrivit CFR SA, trenul privat IRN 11504 a avut locomotivă defectă, anunțat cu întârziere de 115 minute în Gara de Nord. Trenul a plecat la ora 20.35 de la Arad, urmând să ajungă sâmbătă la ora 7.45 la București și la ora 10.31 la Constanța.

Trenul Astra Trans Carpatic IRN 11504 era tractat de o locomotivă a GP Rail Cargo, companie din grupul Grampet. Nu este prima dată când trenurile ATC înregistrează întârzieri din cauza locomotivelor proaste.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole