joi, iunie 1, 2023
spot_img

A murit șefa de tren rănită în accidentul feroviar din gara Galați. Avea 53 de ani

Șefa de tren de la CFR Călători rănită în accidentul feroviar din gara Galați de sâmbătă seara a murit la spital.

Gina Basoc avea 53 de ani. Ea a făcut stop cardio-respirator în urma accidentului, a fost stabilizată de echipele medicale și a fost transportată la spital. Din păcate, acolo a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitată. Dumnezeu s-o odihnească!

Și CFR Călători a transmis un comunicat pe această temă: „Urmare a accidentului feroviar care s-a produs în această seară în stația Galați, CFR Calatori anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576 a decedat la spital. Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio-respirator survenit la spital i-a fost fatal. CFR Călători prezintă condoleanțe și va acorda întregul sprijin familiei îndoliate”.

Reamintim că un accident feroviar în gara Galați s-a produs sâmbătă seara, când o locomotivă a lovit un vagon, iar patru persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Galați, o locomotivă care făcea manevre a lovit un vagon de călători care era staționat în gară și în care se aflau călători. În urma impactului au fost rănite patru persoane, din care una în stop cardio-respirator şi o alta încarcerată. Locomotiva trenului Regio 7576, care urma să plece în direcția Mărășești, la cuplare a tamponat violent vagonul 261609098. S-a solicitat serviciul 112 pentru preluarea călătorilor răniți. Ușile vagonului nu au putut fi deschise într-o primă fază pentru evacuarea călătorilor.

Ultimele Articole