duminică, mai 28, 2023
spot_img

A murit directorul ISPCF, Georgel Anazariei. O viață dedicată sectorului feroviar

A murit directorul ISPCF, Georgel Anazariei, un om care și-a dedicat întreaga sa carieră sectorului feroviar din România.

A murit directorul ISPCF

”Angajații S.C. I.S.P.C.F. S.A., profund îndurerați de vestea trecerii la cele veșnice a domnului director general Georgel Anazariei, transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Aducem un ultim omagiu celui care a fost un profesionist exemplar, un model de conduită, ce va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-o postare de miercuri de pe pagina de Facebook a Institutului de Studii și Proiectări Căi Ferate.

A murit directorul ISPCF. Institutul a fost înființat în 1947

ISPCF care a fost înființat în 1947 și are deci o tradiție și experiență de peste 70 de ani că societate de profil tehnic, independentă și autorizată pentru activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, să elaboreze studii și documentații tehnice pentru dezvoltarea, reabilitarea și modernizarea infrastructurii din domeniul transporturilor și în special al infrastructurii feroviare. Majoritatea lucrărilor de investiții executate la Calea Ferată Română în ultimii 70 de ani au fost elaborate de către ISPCF SA, se arată pe site-ul institutului.

Ca societate comercială, ISPCF SA Bucureşti a fost înfiinţată pe 9 decembrie 1992. Acţionar persoană juridică în firmă este Societatea de Investiţii Financiare Muntenia SA (SIF Muntenia). Acţionari persoane fizice sunt Ştefan Bucioaca, Petre Curcăneanu, Profirie Dima, Cristina Viviana Rădulescu, Cezar Eugeniu Ivana, şi Constantin Hartan. Administratorii firmei sunt Mioara Maria Apostol, Georgel Anazariei, Eugeniu Cezar Ivana.

Ultimele Articole