spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

Un tânăr a fost reținut după ce a furat gardul Gării Jimbolia. S-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut după ce polițiștii au constatat că a furat gardul Gării Jimbolia. El s-a ales cu dosar penal.

a furat gardul Gării Jimbolia

Tânărul a fost reținut și este cercetat penal după ce a fost prins că a furat zeci de panouri din sârmă din gardul ce împrejmuia Gara Jimbolia, informează site-ul Timiș Online. Bărbatul de 27 de ani a fost identificat luni de polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Timișoara și cei de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara.

A furat gardul Gării Jimbolia. Prejudiciul a fost recuperat parțial

Oamenii legii spun că, în perioada 22-26 noiembrie, el a sustras 63 de panouri de plasă de sârmă metalică din gardul ce împrejmuiește calea ferată din stația CF Jimbolia. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore și introdus in Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Ultimele Articole