spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

A fost semnat un acord pentru digitalizare pe coridorul Asia-Europa

ÖBB Rail Cargo Group si Digital Logistics, un joint-venture format din Caile Ferate Ruse si dezvoltatorul platformelor digitale Intellex, au semnat un memorandum de intelegere pentru promovarea proiectelor comune, standardizarea si digitalizarea proceselor operationale de-a lungul granitelor europene. Acest acord va permite facilitarea procedurii de trecere a granitei si reducerea timpilor de tranzit de la un punct la altul.
Memorandumul confirma interesul ambelor parti fata de asigurarea unei tranzitii treptate catre tehnologiile digitale in organizarea serviciilor internationale de transport de marfa.
In acest context, va fi dezvoltata o platforma logistica digitala cu scopul de a putea realiza o harta digitala a procesului de transport in viitor, dar si pentru a permite schimbul electronic de date cu privire la planificarea si coordonarea traficului feroviar de marfa. „Semnarea unui memorandum a fost un pas important catre cresterea atractivitatii transportului feroviar in Rusia, Europa si Asia. Acest lucru confirma determinarea noastra de a atinge un nou nivel in transportul international de marfa prin masuri de digitalizare”, a declarat Thomas Kargl, Membru al Consiliului de Administratie al Rail Cargo Group.

Ultimele Articole