spot_img
sâmbătă, aprilie 1, 2023
spot_img

A fost selectat consultantul lotului 3 electrificare Cluj Napoca – Episcopia Bihor

CFR a desemnat consultantul lotului 3 electrificare Cluj Napoca – Episcopia Bihor, secțiunea Poieni – Aleșd, aferent obiectivului de investiții electrificarea și reabilitarea liniei.

Firma Egis SA a fost desemnată câștigătoare, oferta depusă având valoarea 19.588.700 lei, fără TVA, contractul de achiziţie publică urmând a fi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Egis SA, consultantul lotului 3 electrificare Cluj Napoca – Episcopia Bihor

Potrivit CFR SA, în cadrul contractului, Consultantul/Supervizorul va coordona, va asigura consultanță și supervizare în cadrul celor două etape ale contractelor, respectiv proiectarea şi execuţia lucrărilor aferente LOTULUI 3, conform prevederilor HG nr. 1/2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice. De asemenea, va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.
Consultanța și supervizarea etapelor de proiectare și execuție lucrări de electrificare și reabilitare se va realiza pe secțiunea de cale ferată Poieni – Aleșd pe o lungime de 52 km.
Sursa de finanțare a contractului de consultanță și supervizare proiectare și execuție lucrări va fi asigurată din fonduri nerambursabile prevăzute în PNRR,  Componenta 4 – Transport sustenabil, durata totală estimată a serviciilor prestate fiind de 103 luni.

Ultimele Articole