sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

A fost selectat castigatorul proiectului Forrestfield-Airport Link

Forrestfield-Airport LinkConsortiul Salini Impregilo – NRW a fost selectat pentru proiectarea, constructia si mentenanta proiectului Forrestfield-Airport Link. Consortiul este format de Salini Impregilo S.p.A. si NRW Pty Ltd.
Autoritatea de Transport Public din Perth a intrat in negocieri cu Salini Impregilo – NRW pentru a finaliza termenii de contract pana in luna mai,
Constructia proiectului are o valoare de 1,3 mld euro si va fi demarata in acest an, urmand sa fie finalizat in 2020.
„Speram ca lucrarile sa fie lansate in urmatoarele luni. Planurile proiectului sunt intr-o faza inaintata”, a declarat Ministrul Transporturilor din Australia de Vest, Dean Nalder.
Celelalte companii care au fost incluse in lista scurta au fost Forrestfield Connect (ACCIONA Infrastructure, BAM International si Ferrovial Agroman) si JHL JV (John Holland si Leighton Contractors).
Proiectul Forrestfield-Airport Link va oferi conexiunea feroviara intre suburbiile estice alre orasului Perth si aeroport.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole