spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

A fost lansat serviciul de transport feroviar KN Eurasia Express

KNKuehne + Nagel a lansat un serviciu cu incarcatura incompleta (LCL) pe ruta Europa-China care completeaza serviciul de transport feroviar cu incarcatura completa (FCL) al companiei pentru serviciile de import si export de marfa.
KN Eurasia Express leaga China, Rusia si Europa. Pe langa serviciul FCL cu Duisburg ca hub european principal de manipulare a marfurilor, Kuehne + Nagel furnizeaza in prezent servicii de la terminalul Wuhan in China catre Hamburg si Malaszewicze/Poznan (Polonia).
„KN Eurasia Express reprezinta un lant de transport door-to-door perfect. Cu o durata de tranzit cuprinsa intre 14 si 18 zil de la terminalul de plecare la destinatie, oferim clientilor nostri timpi de livrare mult mai rapizi comparativ cu transportul maritim si costuri reduse comparativ cu transportul aerian de marfa”, a declarat Otto Schacht, membru al Consiliului de Administratie al Kuehne + Nagel International AG, responsabil cu transportul maritim de marfa.
De asemenea, produsul KN Eurasia Express se refera si la tarile din periferia europeana. Primele trenuri bloc au fost deja expediate cu succes in Turcia. Sunt planificate si servicii LCL intre China si Rusia.

Ultimele Articole