spot_img
vineri, august 12, 2022
spot_img

A fost finalizata reconstructia liniei Belgrad-Pancevo

belgradRZD International a finalizat reconstructia liniei feroviare Belgrade-Pancevo in centrul Serbiei. Reconstructia liniei a ridicat limita de viteza a trenurilor la 120 de km/h, dar si capacitatea de manipulare a trenurilor si siguranta traficului. Infrastructura a fost incredintata clientului cu o perioada de garantie de trei ani. Valoarea contractului este de 90 de milioane de dolari.
Lucrarile pe linia de cale ferata au inceput in martie 2014 si includ reabilitarea liniei de cale ferata simple de 16 km, constructia si electrificarea unei a doua linii, constructia a doua statii si a doua peroane pentru opriri, a unui pod de 242 de metri peste raul Tamish si a unor poduri feroviare mai mici.
In plus, au fost construite trei substatii de transformare, precum si o cladire de semnalizare si telecomunicatii in statia Glavna, Pancevo. Alte lucrari includ constructia sistemelor de drenaj, reabilitarea sistemului de catenare si sistemele de semnalizare si telecomunicatii.  RZD International a realizat si inlocuirea completa a doua pasaje prin instalarea noilor cadre metalice.

Ultimele Articole