duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

A fost aprobata documentatia legaturilor feroviare cu podul peste Stramtoarea Kerci

06-Kerch Strait bridgeInstitutia autonoma federala rusa, GlavGosEkspertiz, a aprobat documentatia proiectului si concluziile analizei ingineresti a proiectului constructiei legaturilor feroviare cu podul peste Stramtoarea Kerci.
GlavGosEkspertiza a recunoscut conformitatea documentatiei de proiect si a concluziilor analizei ingineresti cu regulamentele tehnice si alte cerinte.
Proiectul are ca scop conectarea Stramtorii Kerci cu reteaua feroviara existenta. Constructia legaturilor feroviare cu podul Stramtorii Kerci este prevazuta in Programul Federal „Dezvoltarea Sociala si Economica a Republicii Crimeea si a Orasului Sevastopol pana in 2020”.
Noua linie feroviara va lega Crimea de continent, crescand vizibil cifra de afaceri a transportului de marfa si de calatori si reducand timpul de calatorie.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole