spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

A fost acordat contractul pentru LRT San Diego Mid-Coast

san-diegoSan Diego Association of Governments (SANDAG) a acordat Mid-Coast Transit Contractors, un joint-venture format din Stacy and Witbeck, Herzog si Skanska, un contract in valoare de 921,8 milioane de dolari de management in constructii/contractor general.
Mid-Coast LRT va dezvolta serviciul existent din Old Town Transit Center catre comunitatea University City deservind centre majore de activitati precum zona Mission Bay, VA Medical Center, UC San Diego si Westfield UTC Transit Center. Proiectul de 18,5 km include 9 statii noi.
Constructia proiectului este in desfasurare, iar serviciile vor fi lansate in 2021. Stacy and Witbeck este liderul proiectului, iar Parsons Brinkerhoff, Kimley Horn si HDR sunt proiectantii.
In septembrie, US Department of Transport a alocat 1 miliard de dolari constructiei celei mai noi linii de metrou usor din regiunea San Diego, semnand un acord care va furniza 50% din fonduri pentru extinderea retelei. Fondurile TransNet, taxa de transport aplicata la nivelul intregii tari, acopera 2,1 miliarde de dolari din costul total al proiectului. In cadrul joint-venture-ului, Skanska va aloca 307,3 milioane de dolari constructiei liniei de metrou usor din San Diego.

Ultimele Articole