spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

A doua locomotivă defectă la CFR Călători în nici două ore

La nici două ore după ce a avut loc incidentul cu trenul IR 1835, avem parte de o altă locomotivă defectă la CFR Călători.

„Astăzi, 20 ianuarie 2022, ca urmare a producerii unei defecțiuni la locomotiva trenului IR 1754 Suceava-București Nord între stațiile Periș și Buftea, acesta își va relua mersul în condiții de siguranță, cu o locomotivă ce va sosi de la Depoul București și cu o întârziere estimată de peste 90 de minute, așteptând reluarea alimentării cu tensiune. CFR Călători le cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, a anunțat operatorul feroviar de stat.

Locomotivă defectă și la trenul IR 1835

Incidentul survine la scurt timp după ce pasagerii trenului IR 1835 au rămas în câmp între București Nord și Videle, de unde au fost preluați în cele din urmă de un tren aparținând Transferoviar Călători.

Două trenuri ale operatorului feroviar de stat care veneau din urmă nu au oprit pentru a prelua pasagerii din IR 1835, care circula pe ruta București Nord – Teiuș – Cluj Napoca, așa cum a informat Club Feroviar.

Oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători au confirmat incidentul, la solicitarea Club Feroviar: „Locomotivă defectă. A plecat locomotivă de ajutor din Chitila. Se estimează circa 100 de minute întârziere”.

Ultimele Articole