spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

93 de posturi disponibile de la 28 de companii feroviare, publicate pe CFiR.ro

28 de companii care activeaza in domeniul feroviar au publicat, pe site-ul de specialitate http://www.cfir.ro, anunturi pentru 93 de posturi disponibile.

Oferta de munca acopera tot teritoriul Romaniei, existand locuri de munca in orase precum: Constanta, Buzau, Pascani, Simeria, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Brasov, Ploiesti, Arad, samd.

Printre job-urile publicate se regasesc anunturi pentru urmatoarele functii: mecanic locomotiva, sef de tren, revizor tehnic vagoane, dar si posturi pentru ingineri si economisti.

 


DB Cargo Romania angajeaza mecanic de locomotiva

Deutsche Bahn Cargo Romania, subsidiara romana a DB Cargo, cel mai mare transportator feroviar din Europa, angajeaza mecanici de locomotiva care nu au intrerupere de activitate mai mare de 12 luni si care detin toate documentele necesare (permise, autorizatii, certificat de competente).

Beneficiile de angajare cuprind: cel mai mare salariu de incadrare din piata, plata tuturor orelor de regie si dormitor, cel mai cuprinzator pachet de beneficii (bonusuri, prime, tichete de masa si tichete cadou, asigurari private) si posibilitatea de a lucra pe locomotive noi si performante, conform anuntului.

Dupa 3 ani de vechime in cadrul companiei exista posibilitatea de a lucra direct in Germania ca mecanic de locomotiva.

APLICA LA JOBÎntreaga ofertă de job-uri din domeniul feroviar o găsiți pe „CFiR.ro”!

1464608849.png
CARMENSIMI GRUP
1464608849.png
Cargo Trans Vagon
7.png
CFR Marfa
2.png
CFR Calatori
9.png
CENAFER
logo.jpg
DB Engineering & Consulting
logo.jpg
DB Cargo Romania
1464608849.png
ERA
gfr-1-150x53.png
GFR
1464608849.png
IMSAT
isaf.jpg
ISAF
1464608849.png
Informatica Feroviara
reva.jpg
J.A. ASTOR CORP
reva.jpg
Knorr Bremse Romania
reva.jpg
Metroul SA
nexans.jpg
NEXANS Romania
reva.jpg
Reva Simeria
14.png
Rail Cargo Carrier
1464608849.png
ROMANIA EUROEST
sigla-ROF.jpg
ROFERSPED
ctp.jpg
SCTP Iasi
scrl.jpg
SCRL Brasov
softronic.jpg
SOFTRONIC
tpf.jpg
TPF INGINERIE
sigla.jpg
TEF Logistica Feroviara
sigla.jpg
VCE Vienna Consulting Engineers
viotop.jpg
VioTop
6.png
voestalpine VAE APCAROM

 


 


Vacanța „Carieră Feroviară în România” se termină pe 20 septembrie

Este o opinie aproape unanim acceptată că resursa umană este cea mai importanta resursă într-o companie, iar nivelul de pregatire a personalului se concretizează în rezultatele muncii lor și, apoi, în profitul obținut de către companie.

Un angajat bun poate deveni mai bun decât un angajat al concurenței, o persoană iși poate imbunătăți cunoștințele, să-și dezvolte aptitudinile prin cursuri de training și perfecționare în domeniul de activitate în care activează deja sau în alte domenii adiacente.

Carieră Feroviară în România începe sesiunea de toamnă a cursurilor pe care le organizează cu „Proiecte Feroviare – de la Concepție la Realizare”, 20-21 septembrie, și „Expert Accesare Fonduri Europene – Domeniul Feroviar”, 27-28 septembrie.

Ultimele Articole