vineri, martie 29, 2024
spot_img

Metrorex introduce noi tipuri de cartele printre care si abonamentul anual

Incepand cu 15 octombrie Metrorex va introduce cinci noi titluri de calatorie cu metroul. Astfel, noile tipuri de cartele puse la dispozitia pasagerilor sunt cartela cu o calatorie in valoare de 2,5 lei, abonamentul anual de 720 lei, cartela grup 3 persoane cu un tarif de 5 lei, cartela pentru un grup de 4 persoane– 6,5 lei si cartela pentru un grup 5 persoane, aceasta avand o valoare de 8 lei.

Metrorex precizeaza ca noile titluri de calatorie vin in sprijinul pasagerilor ce utilizeaza reteaua de transport cu metroul atat zilnic cat si ocazional.

Abonamentul anual urmareste fidelizarea calatorilor de zi cu zi pe o perioada mai mare de o luna si ofera avantajul unor costuri lunare reduse fata de cele generate de achizitionarea mai multor abonamente lunare. Astfel, prin comparatia costurilor anuale pentru cele doua tipuri de abonamente, calatorii care opteaza pentru acest abonament pot beneficia de circa o luna si jumatate de “gratuitate” la transportul cu metroul.

Pe de alta parte, cartelele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin in sprijinul grupurilor (atat calatori fideli, cat si turisti) cu preturi mai avantajoase per calatorie fata de titlurile existente.

Potrivit Metrorex, tarifele actualelor titluri de calatorie raman neschimbate.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole