40 de locomotive Traxx pentru TX Logistik

Operatorul TX Logistik a semnat un contract cu Bombardier pentru 40 de locomotive moderne Traxx MS33. Contractul include un acord pentru mentenanta parcului de vehicule timp de 15 ani cu intretinere preventiva si corectiva care ii va furniza companiei TX Logistik o mai mare fiabilitate si disponibilitate a parcului operational de vehicule.
Contractul pentru furnizarea noilor locomotive si a serviciilor de intretinere timp de 15 ani are o valoare de 250 de milioane de euro si include o optiune de pana la 25 de locomotive suplimentare. Conform estimarilor, livrarile vor incepe in vara lui 2019.
Locomotiva MS3 Traxx este dotata cu cea mai recenta tehnologie de semnalizare care ofera o tranzitie dinamica la frontiere sau la shimbarile sistemului de semnalizare.
„Locomotiva Traxx MS3 are la baza platforma de succes Traxx care are peste 1.750 de locomotive in operare in Europa. Alaturi de clientul nostru, TX Logistik, suntem mandri sa lansam pe piata locomotiva Traxx MS3”, a declarat Michael Fohrer, Presedinte Locomotive si Vehicule Usoare, Bombardier Transportation, Germania.