spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

3 ofertanti precalificati pentru trenurile Gautrain

gautrainGuvernul Gauteng a ales trei ofertanti pentru livrarea a 12 automotoare electrice a cate 4 vagoane pentru linia feroviara Gautrain.
Cei trei ofertanti sunt:
-Bombardier Transportation ca furnizor, cu diviziile britanice ale Strategic Partners Group (SPG) si Bombardier Transportation (care vor oferi servicii de intretinere material rulant);
-CRRC E-Loco Supply (CSR Zelc South Africa si Grupul Matsete Basadi);
-Consortiul Egoli Rail care include Alstom Southern Africa, EOH Intelligent Infrastructure si Ubumbano OpCo.
„Achizitia a 12 trenuri noi in urmatoarele 36 de luni are rolul de a reduce aglomeratia cu care se confrunta calatorii Gautrain dimineata si la orale de varf. Propunerile au fost evaluate si sunt bucuros sa anunt cei trei ofertanti precalificati pentru noul proiect de material rulant, si anume, Bombardier Transportation, CRRC E-Loco Supply si Egoli Rail Consortium”, a declarat Ismail Vadi, Gauteng Roads and Transport MEC.
Pe langa achizitia mai multor trenuri, proiectul include dezvoltarea unor depouri noi, precum si modernizarea sistemului de semnalizare Gautrain existent.
96 de vagoane circula acum pe linia feroviara Gautrain in configuratii de 4 si 8 vagoane, in functie de cererea din timpul zilei.

Ultimele Articole